Filmhuis Breda presenteert Ierse avond!

Filmhuis Breda presenteert Ierse avond!

Op vrijdag 15 december organiseert Filmhuis Breda een filmavond in Ierse sferen. De avond staat in het teken van de gebroeders McDonagh en acteur Brendan Gleeson. Als hoofdfilm vertonen we namelijk Calvary (2014) van John Michael McDonagh en als voorfilm Six Shoots (2004) van Martin McDonagh. »
Nieuw: cadeaubon van Filmhuis Breda!

Nieuw: cadeaubon van Filmhuis Breda!

Op zoek naar een origineel en cultureel cadeautje? Voor slechts € 8,- geeft u met de cadeaubon van Filmhuis Breda een filmvertoning, inclusief drankje, cadeau. Verkrijgbaar aan de kassa van Filmhuis Breda tijdens onze voorstellingen of maak € 8,00 per gewenste kaart over naar het bankrekeningnummer NL58 TRIO 0391 0717 42, t.n.v. Stichting Filmhuis Breda. »
Filmhuis Breda klaar voor nieuw seizoen 2017-2018!

Filmhuis Breda klaar voor nieuw seizoen 2017-2018!

We kijken terug op een druk en succesvol seizoen in Grand Theatre, een fantastisch onderdak waar we met veel plezier mooie filmavonden mochten organiseren. Ons nieuwe filmseizoen gaat van start op een nieuwe locatie: Filmhuis Breda zal de eerstvolgende voorstelling houden bij de Nieuwe Veste! Vanaf 6 oktober vertonen we weer iedere maand op vrijdagavond een boeiende film. Op […] »
Show Me The Moneeeeeeey!

Show Me The Moneeeeeeey!

In de fameuze woorden van Jerry Maguire:  Show Me The Moneeeeeeey! Onze plannen kunnen alleen gerealiseerd worden met externe financiering. Ons uitgangspunt is het Filmhuis commercieel op te zetten. Met een gift in deze beginperiode kun je ons goed op weg helpen. Dat kan al vanaf € 50. Lees hier verder.   »
Filmhuis Breda; Een Rebelse Gastheer

Filmhuis Breda; Een Rebelse Gastheer

Zie jij het ook al voor je: Een gezellig filmhuis met eetcafé in het centrum van Breda, waar je altijd terecht kan voor een hapje of drankje en een leuke film? »
Verrassende films

Verrassende films

Filmhuis Breda scheidt voor jou het kaf van het koren; Welke films móet je echt gezien hebben?! »
Doe je Mee?

Doe je Mee?

Wil jij graag betrokken zijn bij de ontwikkeling van Filmhuis Breda? Dan kunnen wij jouw hulp goed gebruiken! »
Liken = Lief

Liken = Lief

Like ons op facebook! Op deze manier creëren wij draagvlak en help jij ons met de opstart. »
Houd me op de hoogte

Houd me op de hoogte

Ja, ik meld me graag aan als belangstellende en word graag op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen van FILMHUIS BREDA »
Powered by WordPress | Fluxipress Theme