Donateurs gezocht!

Een gezellig kleinschalig filmhuis met eetcafé in het centrum van Breda waar je altijd terecht kan voor een hapje, een drankje en een interessante film, dat is wat Filmhuis Breda wil zijn. We zijn al goed op weg om dit doel te bereiken. Onze droom is een eigen plek in de stad en financiële onafhankelijkheid. Kan jij ons helpen deze droom waar te maken?

In 2015 ontstond het idee om een thuis voor filmliefhebbers en cinefielen in Breda op te richten. Het liefst ook een podium voor lokaal filmtalent, waar ook muzikanten, theatermakers en andere kunstenaars welkom zijn. Afgelopen twee seizoenen hebben we al een aantal prachtige filmavonden georganiseerd, aanvankelijk steeds op een andere locatie en later vanuit het mooie Grand Theatre, maar wel met ons vaste concept. Een bijzondere film met toelichting en een drankje en praatje achteraf. En wanneer mogelijk met een betaalbare maaltijd gecombineerd. Zo ziet volgens ons de ideale filmavond er uit.

Een groot team van vrijwilligers maakt onze filmavonden steeds weer tot een succes. Afgelopen seizoen konden we een sfeervolle zaal van de Grand Theatre Boekhandel benutten voor onze filmvertoningen en maaltijden. Met ingang van dit nieuwe seizoen gaan we samenwerken met Nieuwe Veste. Een stevige culturele partner. Vanuit hun mooie theaterzaal in het historische “Huis OCRUM” aan de Sint Janstraat gaan we verder bouwen aan het Filmhuis Breda.

Een filmhuis vraagt bijzondere technische voorzieningen voor beeld en geluid. Die zijn kostbaar. Daarom zijn wij op zoek naar donateurs.

Hoe word jij donateur?

  • Wil je ons een hart onder de riem steken?Steun ons dan met het overmaken van 50 euro.
  • Vriend van Filmhuis Breda: een donatie van 100 euro
    Voor dit bedrag krijg je een Vriendenkaart waarmee je in het seizoen2017-2018  drie maal recht hebt om gratis een film te bezoeken.
  • Early Founder: een donatie vanaf 250 euro
    Voor dit bedrag mogen jij en jouw introducee dit seizoen samen drie maal gratis een film bezoeken en je krijgt een uitnodiging voor 2 personen voor ons special event, dat aan het einde van het seizoen plaatsvindt. Je kunt ook 500 euro doneren dan mag je twee extra personen meenemen naar ons special event. Alle Early Founders krijgen bovendien een vermelding van (bedrijfs) naam en desgewenst logo op onze website en trailer

Wat betekent jouw donatie voor ons?
Met jouw steun laat je zien, dat je onze droom deelt en mee wilt werken deze samen te realiseren. Dankzij jouw bijdrage kunnen wij kwaliteitsfilms inhuren, onze technische uitrusting en inrichting verbeteren en met elkaar nog mooiere filmavonden organiseren.

Zo word jij Vriend of Early Founder!
Maak dan het juiste bedrag over naar het rekeningnummer van Stichting Filmhuis Breda, IBAN: NL59 TRIO0391 0717 42 o.v.v. Vriendenkaart/Early founder Filmhuis Breda 2016/17. Stuur ook even een mail naar info@filmhuisbreda.nl om jouw naam en adres door te geven. Je krijgt jouw vriendenkaart of early founder pas dan zo snel mogelijk thuisgestuurd.

Heb je vragen over het worden van een donateur?
Voor meer informatie over het doneren aan Filmhuis Breda kan je een mail sturen naar info@filmhuisbreda.nl. Ook kun je telefonisch contact opnemen met Chiel Rottier, via het telefoonnummer 06-53784318.